İsmail Rıfkı BENK - Müdür Yardımcısı

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Sinopta tamamlamıştır. 2001 Yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesinden Okul Öncesi ve Çocuk Gelişiminden mezun olmuştur. Aynı yıl Bakırköy İbni Sina İlköğretim okulunda öğretmen olarak göreve başlamıştır. 8 yıl öğretmenlik görevinden sonra 2008 yılından itibaren sırasıyla Küçükçekmece Sardunya Anaokulunda Müdür Yardımcılığı, Akasya Anaokulunda Kurucu Müdürlük Güngören Ergenekon İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı Güngören Mustafa Kemal Ortaokulunda Müdür yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra 2019 Temmuz ayında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2012 Yılında Gazikent Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetiminde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2018 Yılında ise İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümünden İkinci üniversitesini tamamlamıştır. Yine İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümünü 2022 yılında tamamlamıştır.

(212) 663 5085 (212) 574 4656 Eposta