Şenlikköy Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bilgi ve teknolojiyi etkin kullanabilen, araştıran, üreten 21.yy insan profiline uygun, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen seçkin ve kaliteli bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim´i temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Kendi yaş kategorilerinde sporda derece yapan öğrencilerimiz vardır.Çeşitli kurumlar tarafından düzenlenen yarışmalara katılan öğrencilerimizden ödül alanlar bulunmaktadır. Okulumuzda düzenlenen kutlama ve anma programlarında öğrencilerimizin gösterileri ilgiyle izlenmektedir.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.50-15.00
Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından öğrencilerimize çeşitli sportif faaliyetler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her yıl Tübitak 4006 çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9 Şube